PÉČE O SRST – JEMNÝ ŠAMPON

Šampon s přísadou avokádového a rakytníkového oleje.

Více informací

135,00 Kč

Skladem, expedujeme ihned

Přidat na seznam přání

Více informací

Péče o srst – jemný šampon je šampon pro psy s avokádovým a rakytníkovým olejem. Dodává srsti pevnost a lesk, napomáhá regeneraci kůže. Je vhodný pro pravidelnou péči o srst a kůži všech plemen psů. Obohacený přísadou avokádového a rakytníkového oleje působí příznivě na srst a pokožku. Avokádový a rakytníkový olej srst vyživují, chrání a působí antistaticky při česání dlouhé srsti. Po použití je srst hebká, lesklá a dobře se rozčesává. Díky svému složení je šampon maximálně šetrný vůči pokožce a srsti. Srst nebarví ani při dlouhodobém používání. Neobsahuje parfém.

Vhodný pro

Šampon Péče o srst lze používat u psů všech odstínů a délek srsti.

Dávkování

Aplikace 1x týdně

Podávání

Přiměřené množství šamponu naneste na namočenou srst, rovnoměrně rozetřete a napěňte. Poté srst důkladně opláchněte. V případě potřeby postup zopakujte. Nakonec srst vysušte ručníkem.

Účinné látky

Složka uvedena na baleníKoncentrace
mg/100 ml
Charakteristika složkyZdroj
Sodium laureth succinate 10,00% tenzid http://en.wikipedia.org/wiki/Sodium_laureth_sulfate
Cocoamidopropyl betaine 5,00% Jedná se o aktivní povrchový tenzid – detergent s mírnými antiseptickými účinky. V šampónech pomáhá vytvářet pěnu a stabilizovat ji. Má také hydratační a jemné dezinfekční účinky. http://www.inhair.cz/conten- t/58-cocamidopropyl-betaine
Lauryl glucoside 5,00% tenzid http://en.wikipedia.org/wiki/Lauryl_glucoside
Cocoamide DEA 1,00% Emulgátor, stabilizátor emulzí a napěňovač http://www.specialchem-4cosmetics.com/services/inci/ingredient.aspx?id=3083
Glyceryl oleate 1,00% Složka vůní, změkčovadlo, tenzid http://www.ewg.org/skindeep/ingredient/702650/GLYCERYL_OLEATE/
Glycol distearate 1,00% Často používaná v kosmetice a v produktech zaměřených na péči o kůži. Působí jako lubrikant a dodává kůži měkost a hladkost. http://www.wisegeek.com/what-is-glyceryl-stearate.htm
Glyceryl stearate 0,50% Patří mezi nejlepší volby jak zmohutnět a stabilizovat emulzi. Zároveň plní funkci změkčovadla a dodává emulzi jemnost. http://www.ingredientstodie- for.com/item/Glyceryl_Steara- te_GMS_/480
Polyquaternium-7 0,50% antistatická látka http://www.specialchem-4cosmetics.com/services/inci/ingredient.aspx?id=10741
Avocado oil (Avokádový olej) 0,20% Avokádový olej extrahovaný pro kosmetické účely se vyznačuje velmi dobrou penetrací kůží a rychlou absorpcí. Je tradičně extrahovaný s rozpouštědly za zvýšené teploty. Po extrakci je zbavovaný nečistot, bělený, zbavený pachů. Výsledkem je žlutý olej bez zápachu. Hluboce proniká do vlasů a dělá je silné a lesklé. Také podporuje růst vlasů a zabraňuje jejich vypadávání. Neživým a suchým vlasům vrací lesk a pevnost. Proteiny bohatě obsažené v avoká- dovém oleji rovněž přispívají k jejich vyživě. Olej z avokáda je součástí mnoha komerčních, ale i domácích výrobků z kategorie péče o vlasy. Slouží například jako prostředek na růst vlasů nebo na ošetření šupinaté kůže. 1) „Easy Avocado Oil Uses for Natural Skincare and Healthy Cooking“. OilyOily. Retrieved 7 September 2013 2) 1000 bylin, Persea americana, s.229
Laureth-2 Acrylates/Palmeth-25
Acrylate Copolymer
0,20% tenzid http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/index.cfm?fuseaction=search.details&id=54377
Sea buckthorn extract (Rakytníkový extrakt) 0,20% Rakytník řešetlákový (Hipphophae rhamnoides) je léčivá rostlina dlouho používaná v medicíně. Obsahuje množství různých esenciálních mastných kyselin a antioxidantů (vita- min C, E, antokyany). Zastánci tvrdí, že rakytník řešetlákový nabízí širokou škálu blahodárných účinků pro zdraví.V posledních letech získal na významu jako prospěšná látka v péči o pokožku. http://altmedicine.about.com/od/skinconditions/a/Sea-Buckthorn.htm
Sea buckthorn oil (Rakytníkový olej) 0,20%
Niacinamide (Vitamin B3) 0,10% Přispívá k dobrému stavu kůže. http://nutriproduct.eu/latky/niacinamid.html
PEG 40 Hydrogenated Castor Oil 0,10% Emulgátor, rozpouštěč a tenzid http://www.makingcosmetics.com/Solvents-Stabilizers/PEG-40-Hydrogenated-Castor-Oil-p2152.html
Methylchloroisothiazolinone 0,06% konzervans http://www.ewg.org/skindeep/ingredient/703924/METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE/
Methylisothiazolinone 0,06% konzervans http://en.wikipedia.org/wiki/Methylisothiazolinone

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

PÉČE O SRST – JEMNÝ ŠAMPON

PÉČE O SRST – JEMNÝ ŠAMPON

Šampon s přísadou avokádového a rakytníkového oleje.